top of page
downtown.jpg

Henna Brows

Tijdens de behandeling worden de wenkbrauwen geëpileerd, gewaxt, gestyled en geverfd met Henna.

De Henna Brows treatment is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag.

 

De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.

Hoewel henna natuurlijk al eeuwenoud wordt gebruik, is Henna Brows de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren. Omdat je niet alleen de haartjes verft, maar ook de huid.

 

Henna is een geweldig alternatief voor gewone wenkbrauwverf. Want er komt geen ammoniak en oxidant aan te pas. De formule is een combinatie van de beste kwaliteit Indiase henna en de nieuwste innovatie in haarkleuring. Henna Brows kan tot 14 dagen op de huid blijven zitten, mits er niet te veel reinigingsproducten worden gebruikt. En blijft tot 6 weken op de haartjes.

 

Verschil tussen Henna en wenkbrauwverf

Een gewone wenkbrauw verf is bedoeld om de haartjes een kleur te geven. Doordat de lichte haartjes gekleurd worden lijkt de wenkbrauw voller. Gaatjes kunnen niet opgevuld worden. Het effect blijft 4-6 weken

 

Een henna verf is een dikke pasta die stevig op de wenkbrauw geduwd wordt. De henna is 100% natuurlijk. De Henna geeft kleur af op de haren en de huid. Het effect is een intensievere kleur en een afdruk op de huid. Hierbij kunnen gaatjes wel opgevuld worden. De eerste tijd is bijtekenen niet meer nodig. Het effect blijft tot 7-14 dagen op de huid en 4-6 weken op de haren zichtbaar, afhankelijk van het huidtype en de juiste nazorg.

Prijslijst

Henna Brows                                              

Henna Brows                                              

Wenkbrauw treatment                             

 

Wenkbrauw treatment                             

 

   

Combideal: Henna Brows & Lash Lift    

inclusief waxen, epileren en stylen

alleen verven met henna

inclusief waxen, epileren en stylen 

inclusief waxen, epileren, stylen en verven 

inclusief waxen,epileren, stylen en verven van de wimpers

€29,50

€17,-

€12,50

€29,50

€75,-

bottom of page