top of page
downtown.jpg

Ombré Powder Brows

Bij Ombré Powder Brows wordt er een zachte schaduw gecreëerd achter de bestaande wenkbrauwen. Dit gebeurt middels een naaldje dat met pigment kleine stippeltjes (pixels) creëert in de huid.

 

De aanzet van de wenkbrauwen worden licht in geschaduwd en naar de staart toe donkerder, waardoor je een mooie overloop creëert. Het resultaat is zacht en natuurlijk. Het oogt alsof de wenkbrauwen met een wenkbrauwpoedertje ingekleurd zijn.

 

De vorm

Wij tekenen de vorm van de wenkbrauwen door middel van de brow mapping techniek. Vervolgens laten wij de vorm aan jou zien en pas na akkoord (of eventuele correcties) beginnen we aan de behandeling.

De kleur 

Op basis van jouw wensen en ons advies wordt een kleur uitgekozen die het beste en mooiste bij jou past.

Nabehandeling 

De nabehandeling vindt +-4 weken na de 1e behandeling plaats. Wij adviseren altijd een nabehandeling, omdat na de 1e behandeling 40-60% van de kleur kan vervagen.

 

Tijdens de nabehandeling gaan wij nogmaals over de Ombré Powder Brows heen. We corrigeren de plekjes die tijdens de genezing vervaagd zijn.

Hoelang blijft het mooi?

Ombré Powder Brows gaan gemiddeld 1,5 tot 2 jaar mee als je je houdt aan de nazorginstructies. Het is van belang dat je de nazorginstructies opvolgt voor het behouden van je permanente make-up. Het kan per huid type verschillen hoe lang het mooi blijft.

Ga je vaak naar de zonnebank of op vakantie en /of sport je veel? Dan is het proces op vervaging natuurlijk sneller. Het voordeel is wel dat bij Ombré Powder Brows de pigmenten geleidelijk vervagen en geen kale plekken komen in de wenkbrauwen.

 

Nazorg

Als de Ombré Powder Brows net gezet zijn is dit vergelijkbaar met een schaafwond. Nalatigheid bij de verzorging en hygiëne kunnen infecties en littekenweefsel veroorzaken. Dit kan leiden tot minder effect dan verwacht..

 

Tijdens het zetten van permanente make-up gaat de huid kapot, waardoor er een wond ontstaat. Als je de wenkbrauwen goed verzorgt, duurt het gemiddeld vier tot zes weken tot de behandelde huid genezen is.

 

Na de behandeling kan de gepigmenteerde huid een beetje geïrriteerd en/of trekkerig voelen en er kan mogelijk een kleine zwelling optreden. Dit is niet iets om je  zorgen over te maken. Het hoort bij het genezen van je wenkbrauwen. Om de Ombré Powder Brows behandeling zo optimaal mogelijk te laten genezen voor een mooi resultaat dien je de instructies op te volgen die schriftelijk wordt meegegeven door ons.

Prijslijst

Ombré Powder Brows                                                 

Extra behandeling < 2 maanden                                 
 

Opfrisbeurt                                                                    

€275,-

€50,-

€150,-

inclusief de nabehandeling na 4/8 weken

(indien nodig en/of gewenst)

 binnen 1-1,5 jaar 

       Voordelen

 

  • Geschikt voor alle huidtype 

  • Natuurlijk poedereffect

  •  Wakker worden met perfecte           wenkbrauwen

  •  Bijna geen roodheid of zwelling

  •  Vult kale plekken op

  •  Geen kans op littekens

  • (Bijna) pijnloze behandeling

bottom of page