downtown.jpg

PigmentOff PMU Removal

De meest bekende methode om permanente make-up te verwijderen, is de laser. Het gaat echter niet altijd ver genoeg, omdat de laser niet alle kleuren kan herkennen, denk aan wit, beige, geel, oranje, geelgroen, sommige rood. Bovendien bereikt het vaak zijn grenzen wanneer de eenmaal gemakkelijk zichtbare pigmenten na enkele behandelingssessies onvoldoende contrast hebben met de huid. In dit stadium zal laser verwijdering minder effectief zijn en niet succesvol, omdat de inktmoleculen te klein zijn en niet door de laser gezien worden.

Voordat je begint met het verwijderen van permanente make-up, moet je je beseffen dat het verwijderen tijd kost. Permanente make-up is in een paar uur gezet, maar verwijderen kost tijd en kan oplopen tot maanden.  In vergelijking met laserverwijdering zijn er aanzienlijk minder behandelingen nodig. Het herstel van de huid heeft na de behandeling tijd nodig, denk maar aan (schaaf)wond, de kleur van de nieuwe huid is roze en is nog dunner van structuur. Deze kleur past zich gedurende maanden tot een jaar aan, aan de omliggende (meestal) zongebruinde huid.

 

Hoe werkt het?

PigmentOff is een non-laser methode voor het verwijderen of lichter maken van permanente make-up.

 

Tegenwoordig maakt de PigmentOff Remover het mogelijk om pigmenten in alle kleuren en tinten, evenals elke oorsprong en spreiding, effectief en volledig te verwijderen. Zelfs de hardnekkige pigmenten op basis van acrylaat kunnen met PigmentOff worden verwijderd. De pigmentdeeltjes in de huid blijven intact, er vindt geen verandering van de samenstelling plaats.

 

PigmentOff hecht aan de inkt in de huid  en verlaat het lichaam door de korstjes die zich gaan vormen op de wenkbrauwen. Van het product PigmetOff blijft er dus niets in het lichaam achter. Deze methode is 100% veilig.

Tip: Niet tevreden met je permanente make-up? Omdat het bijvoorbeeld verkeerd gezet is, te donker of verkleurd? Met Pigmentoff kunnen we ook de oude permanente make-up lichter maken. Het hoeft dan niet volledig verwijderd te worden. Wanneer we het lichter hebben gemaakt, kunnen we het coveren met de Ombré Powder Brows techniek.

Prijslijst

PigmentOff                        

 € 85,-

per behandeling