top of page
downtown.jpg

Tattoo

Bij studio Downtown 7 kun je terecht voor allerlei verschillende soorten tatoeages; van geschaduwde tattoos tot een mooi felgekleurde tattoo, van fine line tot dotwork. Alles is mogelijk!

 

Wij hebben verschillende tattoo artiesten met elk hun eigen specialiteiten. 

 

Ons werk kun je terugvinden op onze Facebook en Instagram pagina.  

 

Roa Flow Tattoos

 

Roa Flow is een unieke tattoo stijl bij ons in de studio. Nergens anders kun je terecht voor deze tattoo stijl. 

 

Jivara Renjaan, tattoo artist, heeft geheel zijn eigen stijl in tatoeëren als het om de Polynesische stijl gaat. Zijn stijl is gebaseerd op de tattoo stijlen van verschillende eilanden: Molukken, Nieuw-Zeeland, Australië, Samoa en  Hawaii. Kortom de Oceanische en Polynesische stijlen.

 

De inspiratie haalt hij vooral uit de oceaan, de zee, de zeedieren en het leven er om heen. Je ziet deze dingen altijd terug in zijn tattoos.

Jivara noemt zijn tattoo stijl ‘Roa Flow’, omdat Roa betekent zee en flow staat voor de vloeiende lijnen in zijn tattoos.

 

Alle Roa Flow tattoos zijn custom design. Ze worden op de dag van de afspraak freehand op de huid getekend en daarna getatoeëerd. Zo heeft iedereen zijn of haar unieke ROA FLOW tattoo. Speciale wensen zoals naampjes, datums etc. kunnen ook verwerkt worden in de tattoo.

Roa Flow

bottom of page